.">

Apartmani Lanterna**

Kapacitet: 1921

Telefon: +385 52 402 000

Email: reservations@valamar.com

Mirna zelena oaza poluotoka Lanterne čini ovo apartmansko naselje, udaljeno samo desetak kilometara biciklističkom stazom od Poreča, savršenim za obiteljski odmor, sportsku razonodu i opuštanje. Svejedno jeste li se odlučili okupati u kristalno čistome moru, ljenčariti okruženi mirisnom šumom pinija ili se rekreirati u sportskom centru, Apartmani Lanterna čekaju na vas.

×
Upute
Sunset-Lanterna-Apartments

Lanterna Sunset apartmani**

Kapacitet: 537

Telefon: +385 52 465 120

Email: reservations@valamar.com

Sunset Lanterna apartmani, očekuju vas u apartmanskom naselju Lanterna smještenom u bujnoj vegetaciji istoimenog porečkog poluotoka. Od mora ih dijeli samo hladovina, šetnica i plaža, udaljena tek 100 metara od apartmana.

×
Upute
."> Solaris_60_v

Naturist resort Solaris***

Kapacitet: 4000

Telefon: +385 (0)52 465 010

Email: camping@valamar.com

Naturističko naselje Solaris, na poluotoku Lanterna u blizini grada Poreča u Hrvatskoj, tijekom vremena postao je jedna od najomiljenijih kamping destinacija u regiji. Naturist Camping Solaris dio je velikog naturističkog naselja s mnogobrojnim dodatnim uslugama, koje se smjestilo u blizini grada Poreča, poznatog turističkog odredišta.
×
Upute

Valamar Tamaris Villas****

Kapacitet: 326

Telefon: +385 52 465 120

Email: reservations@valamar.com

Valamar Tamaris Vile dio su resorta Valamar Club Tamaris (prikaži kartu) koji također nudi i druge smještajne mogućnosti za obitelj: klub-hotel, luksuzne vile, luksuzne obiteljske apartmane Casa Palma i svjetionik.

×
Upute
 « Nazad