."> 00-092

Casa Agava apartmani****

Kapacitet: 284

Telefon: +385 52 465 120

Email: reservations@valamar.com

Casa Agava dio je resorta Valamar Club Tamaris koji također nudi sljedeći izbor obiteljskog smještaja: Club Hotel, vile i Luxury vile te Svjetionik. Neovisno o odabranoj vrsti smještaja svi gosti mogu uživati u mnoštvu sadržaja i usluga hotela Valamar Club Tamaris uključujući izvrsnu ponudu hrane, bazene, sportske aktivnosti i odličan animacijski program za djecu u Maro Club-u.

×
Upute
.">

Casa Palma apartmani****

Kapacitet: 148

Telefon: +385 52 465 120

Email: reservations@valamar.com

Luksuzni obiteljski apartmani Casa Palma dio su resorta Valamar Club Tamaris koji nudi i druge smještajne mogućnosti za obitelj: klub-hotel, vile i luksuzne vile te svjetionik.
×
Upute

Lighthouse Villa***

Kapacitet: 8

Telefon: +385 52 465 120

Email: reservations@valamar.com

Vila Svjetionik dio je resorta Valamar Club Tamaris (prikaži kartu) koji nudi i druge smještajne mogućnosti za obitelj: klub-hotel, vile i luksuzne vile te luksuzne obiteljske apartmane Casa Palma.

×
Upute

Solaris Pavillons (naturist)***

Kapacitet: 280

Telefon: +385 52 465 010

Email: reservations@valamar.com

Odvojite trenutke samo za sebe u naturističkom naselju smještenom u mirnoj zelenoj oazi poluotoka Lanterna okruženi lijepim plažama. Uživajte u obiteljskom odmoru uz raznovrstan program sportsko–rekreativne i zabavne animacije za djecu i odrasle, zabavite se uz večernju glazbu u apartmanskom naselju, istinski se opustite upijajući zvukove prirode na vanjskom bazenu uz more.

×
Upute
."> club-tamaris-a

Valamar club Tamaris****

Kapacitet: 633

Telefon: +385 52 465 120

Email: reservations@valamar.com

Valamar Club Tamaris smješten u zelenilu mediteranskog poluotoka Lanterna, sto metara od mora i šljunčanih plaža, odličan je izbor za obitelji s djecom i sve one koji žele aktivan odmor. Valamar Club ponuda uključuje bife doručak, ručak i večeru s bogatim izborom mediteranskih specijaliteta, veliki izbor zabavnih i sportskih aktivnosti za djecu i odrasle te opuštanje uz wellness sadržaje.

×
Upute
."> tamaris-residence

Valamar Tamaris Residence****

Kapacitet: 56

U mirnoj zelenoj oazi poluotoka Lanterna, okruženi mirisnim mediteranskim raslinjem, uživajte u prekrasnom pogledu na more udobno smješteni u jednom od klimatiziranih apartmana u pitoresknim mediteranskim kućicama. Luksuzan smještaj u netaknutoj prirodi uz visoko kvalitetnu uslugu i udobnost idealan je za obiteljski odmor, razonodu, sport i rekreaciju. Provozajte se biciklističkom stazom i razgledajte staru jezgru grada Poreča, koja je od kompleksa udaljena desetak kilometara..

×
Upute
 « Nazad